Hírkezelő

Szeged 365 hírek

2024.03.28.

Szegeder.hu

2024.03.28.

hvg.hu

2024.03.28.

Kapcsolat

Tel: +36-30-8616-583
E-mail: fedaxkft@gmail.com

HU-6728 Szeged

Megosztás

Tanúsítványok

Dun&Bradstreet nemzetközi cégminősítő tanúsítvány 2023.év, FEDAX Kft. "A" Arany fokozat

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a FEDAX Kft., az elmúlt 6 évben folyamatosan teljesíti a Dun&Bradstreet nemzetközi cégminősítő által támasztott kritériumokat, melyet nemzetközileg is elismernek!

A magyarországi vállalkozások kevesebb, mint 10%-a rendelkezik valamilyen  tanúsítvánnyal. Az általunk elnyert minősítést a magyarországi cégek kevesebb, mint 1,75%-a tudhatja magáénak. A besorolással, melyet nemzetközileg is elismernek, a FEDAX Kft. pénzügyileg és üzletileg a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette ez irányú törekvéseinket. A tanúsítvány segítségével bízunk benne, hogy ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

Dun&Bradstreet tanúsítvány megtekintése

 

HVG cégminősítő tanúsítvány, FEDAX Kft. Arany tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanúsitvány

A HVG és a Céginformáció.hu a több mint egy évtizede tartó sikeres közös projekt után létrehozta az "Ajánlott cég" tanúsítványt, melynek követelményrendszere alapján a FEDAX Kft. 2019. évtől folyamatosan eleget tett a kategória kritériumainak.

Jelenleg elért, Arany tanúsítvány megjelenik a www.ceginformacio.hu cégkereső weboldal adatlapján és azt honlapunkon is jogosultak vagyunk megjeleníteni.