Kapcsolat

Tel: +36-30-8616-583
E-mail: info@fedax.hu

HU-6728. Szeged

Megosztás

Hírkezelő

Portfolió hírek

2020.10.22.

Szeged 365 hírek

2020.10.22.

Szeged Ma

2020.10.22.

Tanúsítványok

 BISNODE tanúsítvány

A FEDAX Kft. 2018. évben egy alkalommal, 2019. évben két alkalommal is megkapta a BISNODE nemzetközi cégminősítő "AA" bronzfokozatú  minősítési tanúsítványát.

A magyarországi vállalkozások kevesebb, mint 10%-a rendelkezik valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal. Az általunk elnyert minősítést a magyarországi cégek kevesebb, mint 1,75%-a tudhatja magáénak. A besorolással, melyet nemzetközileg is elismernek, a FEDAX Kft. pénzügyileg és üzletileg a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette ez irányú törekvéseinket. A tanúsítvány segítségével bízunk benne, hogy ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

Bisnode tanúsítvány megtekeintése

 

HVG tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

A HVG és a Céginformáció.hu a több mint egy évtizede tartó sikeres közös projekt után létrehozta az "Ajánlott cég" tanúsítványt, aminek követelményrendszere alapján a FEDAX Kft. 2019. évben eleget tett a bronz kategória kritériumainak. Így, az érem megjelenik a www.ceginformacio.hu cégkereső weboldal adatlapján és a honlapunkon is jogosultak vagyunk megjeleníteni.