Kapcsolat

Tel: +36-30-8616-583
E-mail: info@fedax.hu

HU-6728. Szeged

Megosztás

Hírkezelő

Szeged.hu

2021.10.20.

Szeged 365 hírek

2021.10.20.

Szeged Ma

2021.10.20.

Referenciák

Varró Zoltán raktárigazgató, Hansa-Kontakt Inv. Kft.

"A Hansa-Kontakt Inv. Kft. és a FEDAX Kft. együttműködése 2014. évben kezdődött a 33 db-os tehergépjármű emelőhátfal flottánk szervizelése és emelőgép szerkezet vizsgálata céljából.
A flottában megtalálható Dhollandia, Dautel és Bär emelőhátfalak is.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem okoz problémát a FEDAX Kft-nek a több típus javítása.
Az elvégzett munkával minőségben és kivitelezési időben is mindig elégedettek vagyunk.
Különösen fontos számunkra a javítás mellé kapott szakmai tanácsadás és az eszközeink irányában tanúsított tulajdonosi szemlélet, mellyel a megelőzésből fakadó költség megtakarításunk jelentős.

Bátran merem ajánlani a FEDAX Kft. emelőhátfal szerviz szolgáltatását.

Varró Zoltán raktárigazgató, Hansa-Kontakt Inv. Kft."

Masa józsef, Mórahalom

"Ez egy olyan cég, mint a Mercedes az autók közt. Pontosan, megbízhatóan megcsinálja amiben megegyeztünk. Jó anyagokkal és nagy szakértelemmel összeállítja az elképzeléseknek legjobban megfelelő megoldást. Az esetlegesen felmerülhető problémákat, már a tervezés szakaszában igyekszik megvilágítani és megoldani. Ha hosszú távra és tartósra tervez valaki, akkor a legjobb megoldást innen kapja. Masa József, Mórahalom"

Hegedűs Ferenc, Kistelek

"Vélemény: úgy gondolom, hogy pozitív eredménye lett, hogy megépíttettük velük az öntözőgépet, mellyel sokkal egyszerűbbé tudtuk tenni a sokszor sok időt kívánó helyes öntözést, sőt sokszor manuálisan szinte lehetetlen is végrehajtani azt, amit egy jól beállított gép nemes egyszerűséggel elvégez.
Ennek a pozitív hatásnak az eredményeként a másik termelő területünkön is készíttettünk egy öntözőgépet.
Hosszútávon mindenképp ajánlatos fejleszteni, mivel a mai gazdasági helyzetben csak az maradhat talpon, aki kitűnő árut állít elő minél takarékosabban. Ehhez elengedhetetlen egy profi öntözőgép...

Hegedűs Ferenc, Kistelek"

Lételemek Kft, Szeged

"A FEDAX Kft. ügyvezetőjével, Ferivel, kb.: 20 éves múltra visszatekintő, személyes munkakapcsolatunk áll fenn (nem mindvégig e cégnévvel), melyben, mint Megrendelő meg vagyok elégedve az általa elvégzett szolgáltatásokkal.
E hosszú ideje meglévő kapcsolat alapján és más szolgáltatók munkáját is figyelembe véve kijelenthetem, hogy valóban mestere a szakmájának.
Rendkívüli alapossággal végzi a tevékenységét a tervezéstől a kivitelezésig.
Emberileg abszolút segítőkész, korrekt, megbízható.”

Lételemek Kft, Szeged

Horváth Zsikó János, Balástya

A véleményem az, hogy az élet után, az idő a legdrágább!
Éppen ezért örülök, hogy megépítettük a tápoldatozó gépet, mert részemről lényegesen kevesebb időráfordítással, pontos és precíz tápanyag adagolást képes biztosítani a növényeimnek, valamint többet és jobb minőséget tudok előállítani.
Ez az öntözőgép (Agricare) nagyon sok időt megtakarít számomra, amit esetleg pihenéssel, vagy szórakozással is el tudok tölteni. Ha-ha-ha!
Persze ez csak részben igaz, mert aki ismer, az tudja, hogy olyan vagyok, mint a Duracell nyuszi. Ebben a mai gazdasági helyzetben sajnos mindig a toppon kell lenni, mert ha nem, akkor rövid időn belül a süllyesztőbe kerül az ember.

Zsikó Jani, Balástya

Hanna Instruments Service Kft., Szeged

Már több éve dolgozunk együtt Ferenccel. Korrekt üzleti partnert és nagyszerű szakembert ismertem meg benne. Tápoldatozó vezérlőink felhasználásával épített öntözőrendszerei, minőségben és tudásban is megfelelnek a modern és hatékony kertészeti termesztés követelményeinek, illetve a Hanna Instruments Service Kft. által megkövetelt, szigorú elvárásoknak.
Hanna Instruments Service Kft. - Novák Zoltán, ügyvezető igazgató