Hírkezelő

Szeged 365 hírek

2023.03.29.

Szeged Ma

2023.03.29.

hvg.hu

2023.03.29.

Kapcsolat

Tel: +36-30-8616-583
E-mail: info@fedax.hu

HU-6728 Szeged

Megosztás

Referenciák

Varró Zoltán raktárigazgató, Hansa-Kontakt Inv. Kft.

"A Hansa-Kontakt Inv. Kft. és a FEDAX Kft. együttműködése 2014. évben kezdődött a 33 db-os tehergépjármű emelőhátfal flottánk szervizelése és emelőgép szerkezet vizsgálata céljából.
A flottában megtalálható Dhollandia, Dautel és Bär emelőhátfalak is.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem okoz problémát a FEDAX Kft-nek a több típus javítása.
Az elvégzett munkával minőségben és kivitelezési időben is mindig elégedettek vagyunk.
Különösen fontos számunkra a javítás mellé kapott szakmai tanácsadás és az eszközeink irányában tanúsított tulajdonosi szemlélet, mellyel a megelőzésből fakadó költség megtakarításunk jelentős.

Bátran merem ajánlani a FEDAX Kft. emelőhátfal szerviz szolgáltatását.

Varró Zoltán raktárigazgató, Hansa-Kontakt Inv. Kft."

Masa józsef, Mórahalom

"Ez egy olyan cég, mint a Mercedes az autók között. Pontosan, megbízhatóan megcsinálja, amiben megegyeztünk. Jó anyagokkal és nagy szakértelemmel összeállítja az elképzeléseknek legjobban megfelelő megoldást. Az esetlegesen felmerülhető problémákat, már a tervezés szakaszában igyekszik megvilágítani és megoldani. Ha hosszú távra és tartósra tervez valaki, akkor a legjobb megoldást innen kapja. Masa József, Mórahalom"

Lételemek Kft, Szeged

"A FEDAX Kft. ügyvezetőjével, Ferivel, kb.: 28 éves múltra visszatekintő, személyes munkakapcsolatunk áll fenn (nem mindvégig e cégnévvel), melyben, mint Megrendelő, maximálisan meg vagyok elégedve az általa elvégzett szolgáltatásokkal.
E hosszú ideje meglévő kapcsolat alapján és más szolgáltatók munkáját is figyelembe véve kijelenthetem, hogy valóban precíz, pontos és profi megoldásokat kínál.
Rendkívüli alapossággal végzi a tevékenységét a tervezéstől a kivitelezésig.
Emberileg abszolút segítőkész, korrekt, megbízható.”

Lételemek Kft, Szeged

Hanna Instruments Service Kft., Szeged

Már több éve dolgozunk együtt a FEDAX Kft-vel. Korrekt üzleti partnert és nagyszerű szakembert ismertem meg bennük. Vezérlőink felhasználásával épített rendszerei, minőségben és tudásban is megfelelnek a modern és hatékony gazdálkodás követelményeinek, illetve a Hanna Instruments Service Kft. által megkövetelt, szigorú elvárásoknak.
Hanna Instruments Service Kft. - Novák Zoltán, ügyvezető igazgató

Hegedűs Ferenc, Kistelek

"Vélemény: úgy gondolom, hogy pozitív eredménye lett, hogy megépíttettük velük az öntözőgépet, mellyel sokkal egyszerűbbé tudtuk tenni a sokszor sok időt kívánó helyes öntözést, sőt sokszor manuálisan szinte lehetetlen is végrehajtani azt, amit egy jól beállított automata gép nemes egyszerűséggel elvégez.
Ennek a pozitív hatásnak az eredményeként a másik termelő területünkön is készíttettünk egy öntözőgépet.
Hosszútávon mindenképp ajánlatos fejleszteni, mivel a mai gazdasági helyzetben csak az maradhat talpon, aki kitűnő árut állít elő minél takarékosabban. Ehhez elengedhetetlen egy professzionális munka egy profi csapattól...

Hegedűs Ferenc, Kistelek"

Horváth Zsikó János, Balástya

A véleményem az, hogy az élet után, az idő a legdrágább!
Éppen ezért örülök, hogy megépítettük a tápoldatozó rendszert a FEDAX Kft-vel, mert részemről lényegesen kevesebb időráfordítással, pontos és precíz tápanyag adagolást képes biztosítani a növényeimnek, valamint többet és jobb minőséget tudok előállítani.
Ez az öntözőgép (Agricare) nagyon sok időt megtakarít számomra, amit esetleg pihenéssel, vagy szórakozással is el tudok tölteni. Ha-ha-ha!
Persze ez csak részben igaz, mert aki ismer, az tudja, hogy olyan vagyok, mint a Duracell nyuszi. Ebben a mai gazdasági helyzetben sajnos mindig a toppon kell lenni, mert ha nem, akkor rövid időn belül a süllyesztőbe kerül az ember.

Zsikó Jani, Balástya