Menü
Emelőhátfal szerviz, emelőhátfal alkatrész FEDAX Kft, az emelőhátfalak szakértője!
 • BÄR hátfal érkezése 2/1

  BÄR hátfal érkezése 2/1

 • BÄR hátfal felszerelve 2/2

  BÄR hátfal felszerelve 2/2

 • Elektro-hidraulikus vezérlés

  Elektro-hidraulikus vezérlés

 • Mozgó elektro-hidraulikus munkaállvány

  Mozgó elektro-hidraulikus munkaállvány

 • Emelőhátfalak teljes körű javítása

  Emelőhátfalak teljes körű javítása

 • Új emelőhátfalak felszerelése, értékesítése

  Új emelőhátfalak felszerelése, értékesítése

  Emelőhátfal

Gyakori kérdések

» Milyen szankciót alkalmazhatnak, azzal a társasházzal szemben, amelynek semmilyen előírt érvényes jegyzőkönyve sincs (gáz EPH,villám,tűzvédelmi) kérem, ha lehetséges tájékoztasson.

Azt tisztázni szeretném, hogy nem a hatóság szankciói jelentik a legnagyobb problémát, egy nem karbantartott, nem ellenőrzött elektromos berendezésnél, hálózatnál. Nagyon sok felülvizsgálat alkalmával derülnek ki, nagyon komoly élet és balesetveszélyes problémák, mely ellenőrzések elmulasztásából történt már halálos kimenetelű baleset is (sajnos felülvizsgálataink során fordult elő ilyen utólagos ellenőrzés). Természetesen a felülvizsgálatok elhanyagolása, szakszerűtlen elektromos szerelések, és az anyagok elhasználódottságából eredően történtek a bajok. A felülvizsgálónak azt kell vizsgálnia, hogy az alkalmazott szerelési mód eléri-e a minimális biztonsági szintet. A baleset után a felülvizsgálat el lett végezve, de sajnos a megtörtént esemény visszafordíthatatlan!

Általában a vélemény a felülvizsgálatokról az, hogy "Húsz éve így működik, eddig sem volt baj!", a másik jellemző válasz "Villanyszerelő csinálta!".Ezen tények közül egyik sem mentesít, az el nem végzett vizsgálatok felelőssége alól!

Mindent összegezve nem a bírságtól, szankciótól kell tartani, hanem az elmulasztott felülvizsgálatból keletkező káreseményektől, balesetektől (súlyos balesetek, tűzeset, esetleg más tulajdonában okozott kár, stb), melynek felelőse biztosan van, és igen komoly (büntető)jogi következményekkel kell szembesülnie, nem beszélve a mentális problémákról!

Az információk rovatban "tajekoztato-munkavedelem" fáljban lehet tájékozódni, a különféle szankciókról.

Hírkezelő

Szeged 365 hírek

2024.03.28.

Szegeder.hu

2024.03.28.

hvg.hu

2024.03.28.

Kapcsolat

Tel: +36-30-8616-583
E-mail: fedaxkft@gmail.com

HU-6728 Szeged

Megosztás