Kapcsolat

Tel: +36-30-8616-583
E-mail: info@fedax.hu

HU-6728. Szeged

Megosztás

Hírkezelő

Szeged.hu

2021.10.20.

Szeged 365 hírek

2021.10.20.

Szeged Ma

2021.10.20.

Üzenőfal

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#4 - Horváth Zsikó János, Balástya2012.01.25. 19:51

A véleményem az, hogy az élet után, az idő a legdrágább!
Éppen ezért örülök, hogy megépítettük a tápoldatozó gépet, mert részemről lényegesen kevesebb időráfordítással, pontos és precíz tápanyag adagolást képes biztosítani a növényeimnek, valamint többet és jobb minőséget tudok előállítani.
Ez az öntözőgép (Agricare) nagyon sok időt megtakarít számomra, amit esetleg pihenéssel, vagy szórakozással is el tudok tölteni. Ha-ha-ha!
Persze ez csak részben igaz, mert aki ismer, az tudja, hogy olyan vagyok, mint a Duracell nyuszi. Ebben a mai gazdasági helyzetben sajnos mindig a toppon kell lenni, mert ha nem, akkor rövid időn belül a süllyesztőbe kerül az ember.

Zsikó Jani, Balástya

#3 - Lételemek Kft.2012.01.25. 06:33

"A FEDAX Kft. ügyvezetőjével, Ferivel, kb.: 20 éves múltra visszatekintő, személyes munkakapcsolatunk áll fenn (nem mindvégig e cégnévvel), melyben, mint Megrendelő, meg vagyok elégedve az általa elvégzett szolgáltatásokkal.
E hosszú ideje meglévő kapcsolat alapján és más szolgáltatók munkáját is figyelembe véve kijelenthetem, hogy valóban mestere a szakmájának.
Rendkívüli alapossággal végzi a tevékenységét a tervezéstől a kivitelezésig.
Emberileg is abszolút segítőkész, korrekt, megbízható.”

Lételemek Kft, Szeged

#2 - Hegedűs Ferenc2012.01.22. 12:05

Vélemény: úgy gondolom, hogy pozitív eredménye lett, hogy megépíttettük velük az öntözőgépet, mellyel sokkal egyszerűbbé tudtuk tenni a sokszor sok időt kívánó helyes öntözést, sőt sokszor manuálisan szinte lehetetlen is végrehajtani azt, amit egy jól beállított gép nemes egyszerűséggel elvégez.
Ennek a pozitív hatásnak az eredményeként a másik termelő területünkön is készíttettünk egy öntözőgépet.
Hosszútávon mindenképp ajánlatos fejleszteni, mivel a mai gazdasági helyzetben csak az maradhat talpon, aki kitűnő árut állít elő minél takarékosabban. Ehhez elengedhetetlen egy profi öntözőgép...

Hegedűs Ferenc, Kistelek

#1 - Masa József2012.01.15. 23:15

"Ez egy olyan cég mint a Mercedes az autók közt. Pontosan, megbízhatóan megcsinálja amiben megegyeztünk. Jó anyagokkal és nagy szakértelemmel összeállítja az elképzeléseknek legjobban megfelelő megoldást. Az esetlegesen felmerülhető problémákat már a tervezés szakaszában igyekszik megvilágítani és megoldani. Ha hosszú távra és tartósra tervez valaki akkor a legjobb megoldást innen kapja.

Masa József Mórahalom"