Kapcsolat

Tel: +36-30-8616-583
E-mail: info@fedax.hu

HU-6728. Szeged

Megosztás

Hírkezelő

Portfolió hírek

2020.03.13.

Szeged Ma

2020.03.13.

Tápoldatozó gép

Számítógépes, AgriCare típusú tápoldatozó gépek kivitelezése, telepítése. Táveléréssel is vezérelhető.

 

Növényházi és szabadföldi öntözés automatizálására, egyaránt alkalmazható szabályzóegység

- A berendezés alkalmas 10 különböző programban, programonként 6 indítási idővel, (napi 60 indítási idő, 10 EC és PH beállítási lehetőséggel!) többkultúrás öntözőrendszerek automatizált vezérlésére, felügyeletére.

- Opcióként dupla EC, dupla PH érzékelése.

- Hideg fóliák esetén fagymentesítés program.

- A készülék rendelkezik helyi riasztással hibás EC, PH értékek, törzsoldat illetve sav tartály kiürülése esetén. A riasztási tevékenységek igény szerint bővíthetők.

- A tápoldatozó berendezés öntözőkapacitása (m3/h) a beépített rendszerszivattyú hidraulikus teljesítményétől függ.(SAER, Grundfos, Foras, Pentax, Pedrollo)

- Az opcióként megrendelhető szoftver és adatkábel segítségével a tápoldatozó gép csatlakoztatható számítógépre. A számítógépen is felügyelhetjük, vezérelhetjük a tápoldatozást, akár táveléréssel is. A csatlakoztatást követően megtekinthetjük a pillanatnyi állapotokat, akár grafikus kijelzéssel is. Az öntözési naplófáljokból letölthetjük az öntözések jellemző adatait, pillanatnyi EC, PH értékeket, átlagokat és az események időpontját. A riasztási naplókból az EC, PH riasztások, törzsoldat, savtartály kiürülésének idejét, időtartamát. A megtekintett adatokat elmenthetjük későbbi kiértékelésekhez, illetve kinyomtathatjuk.

Meglévő rendszerekbe (korszerűsítés) történő beépítés esetén a megrendelő igénye szerint, technikusaink helyszíni felmérése és javaslata alapján a használt szivattyút, vezérlést, tartályokat installáljuk rendszerünkbe, mellyel jelentős költségeket takaríthatunk meg.

A tápoldatozó berendezés segítségével a növény túl, illetve alul öntözöttségét megakadályozhatjuk és ezzel arányosan jelentős megtakarításra lehetünk képesek a műtrágya és az energia felhasználás terén, illetve nagymértékben befolyásolja a kultúra optimális fejlődését és termelékenységét.

Egyéb tápoldatozó, öntöző berendezések

Automata öntözőrendszerek egyedi igények figyelembevételével történő tervezése, kivitelezése, telepítése.

Felszíni és búvár öntözőszivattyúk méretezése, telepítése (SAER, Grundfos, Foras, PentaxPedrollo).

 

 

 

24h szervizszolgáltatás!

A FEDAX Kft. által telepített vagy karbantartott rendszerekre egyedül álló szervizszolgáltatást működtet.

A szervizszolgálat, általány szerződés keretében, sürgős hibabejelentés esetén, lehetőség szerint 4 órán illetve legkésőbb 16 órán belül megkezdi a javítást.
A szervizszolgálat feladata többek között, a helyszíni hibafelmérés, hibaelhárítás. A helyszínen nem javítható hiba esetén, esetlegesen azonnali cserekészülékkel való pótlásról intézkedve, elszállítani a hibás készüléket, szakműhelyben történő javítás céljából.

Az általunk szállított és telepített Agricare típusú szoftveres tápoldatozó vezérlőre,  a vásárlás napjától számított 24 hónap jótállást és 36 hónap szavatosságot vállalunk, előírás szerinti használat esetén.
A készülékek PH és EC érzékelőire a vásárlás napjától számítva 6 hónap, egyéb készülékre 1 év jótállást vállalunk. A jótállás nem vonatkozik a jótállási időn belül szükséges karbantartásokra, kalibrálásokra.

 

 

Automatizálás, vezérlés

Növényházi termesztés:                 

- Számítógépes vagy egyedi növényházi klímavezérlők, szellőztető rendszerek.

- Öntözőszivattyúk telepítése, vezérlése frekvenciaváltóval, lágyindítóval, rádiótelefonos távvezérléssel, egyéb vezérléssel a megrendelő igényének megfelelően.

 

Szabadföldi termesztés:                                                           

- Automata öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése, telepítése, javítása, karbantartása.

- Számítógépes tápoldatozó berendezések kivitelezése, telepítése.

- Öntözőszivattyúk telepítése, vezérlése frekvenciaváltóval, lágyindítóval, egyéb vezérlésekkel, helyi igényeknek megfelelően.

- Ipari riasztórendszerek, távriasztások, távműködtetések.

- Műszaki szaktanácsadás

 

 

Fűtésrendszer, kazán  

Üvegház, fóliaház fűtésrendszerek                                          

- Növényházi fűtésrendszerek vezérléseinek tervezése, kivitelezése, karbantartása, felújítása, javítása. Régi, gazdaságtalan vezérlő rendszerek áttervezése, szerelése, energiatakarékos felhasználóbarát üzemeltetésre

- Növényházi fűtésrendszerek automata vezérléseinek kivitelezése, felújítása, javítása

- Automata, programozható, professzionális klíma vezérlő tervezése, telepítése (szellőzés vezérlés, fűtés vezérlés, kazánvezérlés, páratartalom szabályzás, energiaernyő, árnyékolóernyő vezérlés, stb.)

- Puffertartályos fűtésrendszerek szabályzása, vezérlése

Képek megtekinthetőek a linkre kattintva: Képgaléria

 

A megfelelően automatizált öntözés, fűtés, szellőzés rendszerekkel jelentős energia megtakarítást érhetünk el!

Keressen bennünket bizalommal!

 

Digitális tankönyvtár, mely sok hasznos információval szolgálhat a növénytermesztőknek! Kattintson a szövegre!

 

 

Üzenetét az alábbi űrlap elküldésével juttathatja el!


Üzenet ablak

Kérdése van? Tegye fel, munkatársunk válaszol!

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Üzenet írása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!