Menü
Emelőhátfal szerviz, emelőhátfal alkatrész FEDAX Kft, az emelőhátfalak szakértője!
 • BÄR hátfal érkezése 2/1

  BÄR hátfal érkezése 2/1

 • BÄR hátfal felszerelve 2/2

  BÄR hátfal felszerelve 2/2

 • Elektro-hidraulikus vezérlés

  Elektro-hidraulikus vezérlés

 • Mozgó elektro-hidraulikus munkaállvány

  Mozgó elektro-hidraulikus munkaállvány

 • Emelőhátfalak teljes körű javítása

  Emelőhátfalak teljes körű javítása

 • Új emelőhátfalak felszerelése, értékesítése

  Új emelőhátfalak felszerelése, értékesítése

  Emelőhátfal

Dun&B tanúsítvány

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb, üzletileg legmegbízhatóbb cégeknek, mely alapján 2023.évben a FEDAX Kft. a D&B "A" Arany fokozat kritériumait ismét teljesítette!

20240102-FEDAX tanúsítvány

A Dun&Bradsreet nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így érte el 2018. évtől folyamatosan és töretlenül a minősítéseket is Cégünk, a FEDAX Kft., mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak és így rendelkeznek Dun&Bradstreet tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés a FEDAX Kft. számára, hogy a Dun&Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk!

Rendkívüli figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Dun&Bradstreet tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Dun&Bradstreet független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun&Bradstreet tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg Cégünket a piacon.

A FEDAX Kft. 2018. évben "A" bronz, 2019. évben már a Bisnode „AA” Bronz fokozatú, 2020 évben az "A" Ezüst, 2021. évben a D&B "AA" Ezüst fokozatú,2022. évben "A" Arany, 2023. évben a D&B "A" Arany fokozatú tanúsítványát érte el, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A Dun&Bradstreet tanúsítvány alapja a Dun&Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Dun&Bradstreet tanúsítvány mely "AAA", "AA" és "A" jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Dun&Bradstreet tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az "AAA" cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Dun&Bradstreet tanúsítványt Európa számos országában használják és etalonnak számít üzletkötés esetén. 

A Dun&Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy, mint Igazságügyi  Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy, mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Dun&Bradstreet fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a minősítéshez, úgy, mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk.

Büszkén állíthatjuk, hogy a FEDAX Kft. a jövőben is stabil és megbízható szereplője lesz a piacnak!

Hírkezelő

Szeged 365 hírek

2024.06.14.

Szegeder.hu

2024.06.14.

hvg.hu

2024.06.14.

Kapcsolat

Tel: +36-30-8616-583
E-mail: fedaxkft@gmail.com

HU-6728 Szeged

Megosztás